Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Αναζήτηση Κώστα Μπαλαδήμα

Ένας φίλος αναζητεί κάποιον Κώστα Μπαλαδήμα. Αλλά ποιόν;

Ο Θανάσης Μαυρίδης από την Αλεξανδρούπολη, γεννημένος το 1966, ψάχνει έναν Κώστα Μπαλαδήμα. Πηγαίνανε μαζί σχολείο στο Περιστέρι το 1986.

Για βοηθείστε το φίλο μας!

Υ.Γ.
Πιθανών να είναι ο Κώστας του Μάρκου Μπαλαδήμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Σχετικά με αυτό το Blog

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το συγκεκριμένο ιστολόγιο ΔΕΝ αφορά τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειστού και ΔΕΝ είναι η επίσημη ιστοσελίδα του χωριού. Το χωριό έχει ιστοσελίδα και είναι www.tserkista.gr.

Ένα ιστολόγιο είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο, στο οποίο ο εκδότης του μπορεί να αναρτά προσωπικές του εμπειρίες, νέα πράγματα κλπ. Μιας και λέγομαι Μπαλαδήμας, αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το ιστολόγιο για να βρω και άλλους Μπαλαδημαίους από άλλες περιοχές, που ίσως (ποιός ξέρει;) είναι μακρινοί συγγενείς μας. Το ότι κάνω αναφορά στην ιστοσελίδα που φτιάξαμε για το χωριό, μέσα από αυτό το ιστολόγιο, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι η ιστοσελίδα φτιάχτηκε ΜΟΝΟ για τους Μπαλαδημαίους. Δημιουργήθηκε για όλους που αγαπάνε και στηρίζουν το χωριό μας.

Αν έχετε προσέξει, στις 21 Μαρτίου 2008, έχω αναρτήσει το «Το Κλειστό ...άνοιξε στο internet!» και αναφέρομαι στην ιστοσελίδα. Κάπου αναφέρω και το blog του Λάμπρου Χρήστου που αναφέρει τα εξής: «Επιτέλους το www.tserkista.gr , πήρε σάρκα και οστά. Η ιστοσελίδα που κάποτε είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε, έγινε πραγματικότητα. Λίγο υπομονή και θα σας ανταμείψουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όχι μόνο. Στείλτε και τις δικές σας ιδέες, φωτογραφίες και ότι άλλο πιστεύετε ότι θα είναι χρήσιμο για την ιστοσελίδα του χωριού μας στα παρακάτω e-mail: lam_chr@yahoo.gr και baladic@hotmail.com …». Ο Λάμπρος είναι άλλος ένας νέος που ενδιαφέρεται για το χωριό και έχει αναρτήσει στο δικό του ιστολόγιο την δημιουργία της ιστοσελίδας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε μόνο για τους Χρησταίους!

Ο οποιοσδήποτε που ενδιαφέρεται για το χωριό και θέλει να βοηθήσει στο να γίνει κάτι παραπάνω σε σχέση με το πριν, μπορεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, είτε αγοράζοντας ημερολόγιο, είτε μαζεύει φωτογραφίες από το χωριό, είτε αρχειακό υλικό κλπ, άσχετα αν είναι Βασιλάκης, Γαλαζούλας, Γεωργάρας, Κορέλης, Κοτσιλάρας, Κουτσούκης, Λιάχνης, Μαργαρίτης, Μπαλαδήμας, Νικολός, Πανής, Πάνου, Ρουμελιώτης, Σκουλικαρίτης, Σταμούλης, Τάτσης, Τζαβέλας, Φώτης, Χρήστου (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον…).

Ας βοηθήσουμε όλοι.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.